top of page

Rólunk írták:

 

 

„Kedves Mindenki! Szombaton délután utolsóként érkeztünk „babamozizni” a rendelőbe, ahol Barna Csilla szonografus hölgy állt rendelkezésünkre. Le a kalappal, így és ilyen színvonalon kellene mindenhol szolgáltatni. Csodálatos képeket és DVD felvételeket kaptunk, nagyon jó hangulatban tölthetünk el 40 percet, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Mindenkinek bátran ajánljuk.”

 

 

"Négy terhességemből 3x sikerült 4D-s ultrahangra mennem. Az utolsó kettőnél a 4D-Genesis Kft-t választottam a legnagyobb örömömre! Volt különbség! A negyedik terhességem elég jól indult, de aztán sajnos jöttek a nyugtalanító vizsgálati eredmények. Amikor a genetikai UH teljesen elbizonytalanított, úgy döntöttem, hogy bár még nem túl nagy a terhességem, mégis talán megnyugtatóbb (legalább is számomra) ha 4 dimenziós képen is látom az én pici babámat és talán megnyugszom egy kicsit, hogy minden rendben lesz.
Gyuriczáné Andinál voltam, aki nagyon alaposan vizsgált meg nem törődve azzal, hogy az meddig tart. A kedvesség amivel fogadott, a türelem és az idő amit ránk szánt a vizsgálatkor, már alapjában véve megnyugtató volt. Az alapossága és az hogy aprólékosan elmondott mindent, amire kíváncsi voltam nagyon jó érzéssel töltött el. Jó élményekkel távoztam ismét.
Köszönöm, hogy ilyen türelmes voltál és megmutattad Nekem, hogy milyen kis csodás babát várok.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne sietni és valóban olyan élményekkel, képekkel akar távozni, ami neki a legmegfelelőbb és amire azt mondhatja: megérte!"

 

 

„Ezúton is szeretnénk megköszönni a rendkívül kedvezményes kuponos 4D vizsgálat lehetőségét a 4D Genesis Kft-nek! Tudom, hogy nem a reklám helye, de ilyen lelkiismeretes csapattal amilyen ott van nem találkoztunk még és persze felejthetetlen élmény a kép és a videó is!”

 

 

„Köszönjük szépen a kedves fogadtatást, és a fantasztikus képeket/ felvételt!”

 

 

„A mi kislányunk, Bogi már 3 hónapos. Köszönjük a szuper jó 4D-s képet, örök emlék marad, hogy Ő már a pocakban is mosolygott. Azóta is folyton csak mosolyog, egy igazi elégedett mosolybaba.”

 

 

„Még egyszer köszönjük a kedvességüket, minden tekintetben megvoltunk elégedve a szolgáltatásukkal, ajánlani fogjuk Önöket babaváró ismerőseinknek."

 

 

„Én is köszönök nektek így utólag is mindent két lányomnál sokat találkoztunk. Emesénk hétfőn volt 1 éves. 37. héten született 3500 gr 53 cm el.”

 

 

„Az ultrahang előrejelzése kiváló volt, azon a napon született Hanna és akkora súllyal, amit jósoltak.”

 

 

„4 hónappal ezelőtt született meg a 2. kicsi csodánk. Többször jártunk nálatok a várandóság alatt, sőt az előző gyerkőccel is. Barna Csilla kedvessége es profizmusa mindig arról tett tanúbizonyságot, jó helyen járunk. Köszönjük!”

 

 

„Nagyon-nagyon szépen köszönjük a tegnapi vizsgálatot Barna Csillának! Hatalmas élmény volt és azóta sem bírunk betelni a képekkel és videóval. Köszönjük, hogy ennyire türelmes és kedves volt!”

 


„A legnagyobb élmény volt nekünk ott, majd utána az egész családnak. Ámultak-bámultak! Köszönjük a nagyon kedves és lelkiismeretes ultrahangozást. Minden ismerősömnek ajánlom, egy már be is fizetett hozzátok.”

 

bottom of page